Boten en Bijzaken

Importeur La Gazelle des Sables

De bijzaken

the-brow

'the-brow' is een geniale interpretatie van een heel simpel idee. Hoe vaak houd je je hand niet boven je ogen om tegen de zon in te kijken? Dat is het idee achter 'the-brow'. Dankzij het Italiaanse design en de uitmuntende kwaliteit ziet hij er uit als een design-zonnebril zonder glazen, en zo wordt hij ook gedragen. Maar hiermee houdt elke vergelijking met een zonnebril ook meteen op. De visor weert een groot deel van het directe zonlicht uit je ogen, hij filtert niet als een zonnebril een deel van de straling van het zonlicht. Omdat je met 'the-brow' geen gekleurde glazen voor je ogen hebt, heb je geen last van ongewenste verkleuringen van het beeld en geen probleem bij het inschatten van afstanden (wel eens een trap opgelopen met een zonnebril op?). Bij veel sporten, en zeker ook bij watersport is het van groot belang dat de visuele informatie ongehinderd het oog bereikt. Daarnaast is 'the-brow' ook uiterst comfortabel. Hij is licht, veroorzaakt geen aanslag op je kapsel en overmatige transpiratie zoals bij het dragen van een pet en je krijgt geen spetters of vetvlekken van zonnebrandcremevingers in beeld zoals bij het dragen van een zonnebril. En wat is het fijn om af en toe eens even lekker, ongehinderd door een zonnebril, in je ogen te kunnen wrijven. Je kunt met 'the-brow' op je neus ook iemand gewoon in de ogen kijken tijdens een gesprek, En last but not least, na een dag op het water heb je geen grote witte cirkels in je gezicht. 'the-brow' is er in 12 verschillende designs, van chique transparant bruin met antraciet tot sportief fuchsia met wit. We hebben hem de afgelopen weken zelf uitgebreid getest. Je realiseert je dan pas echt hoe geniaal 'the-brow' is. Je merkt dan bijvoorbeeld ook hoe vaak je eigenlijk geen zonnebril opzet omdat dit lastig is. In al die situaties is 'the-brow' wel de ideale oplossing. Wij kunnen in ieder geval niet meer zonder!

Rest nog een vraag: Hoe kan het zijn dat niemand hier eerder op gekomen is? En dat een Nederlander dit heeft bedacht en verder heeft uitgewerkt maakt het wat ons betreft nog meer bijzonder.


the-brow is vanaf heden bij ons te bestellen. We nemen hem ook mee naar de evenementen waar wij aan deelnemen en we hebben altijd een voorraadje bij ons tijdens de introductie tour van de 'La Gazelle des Sables'. Zie hiervoor de planning op de nieuws-pagina. U kunt 'the-brow' dan meteen meenemen. We bieden hierbij de mogelijkheid om 'met de pin te betalen'.Er zijn 12 verschillende designs, en de prijs voor alle modellen is Euro 49,95 incl BTW.